پیام تسلیت ریاست دانشگاه علوم پزشکی بم در پی شهادت سردار سرافراز حاج قاسم سلیمانی

دکتر عباس زاده  ریاست دانشگاه علوم پزشکی بم در پیامی  شهادت سردار سرافراز حاج قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران را تسلیت گفت

انالله و انا الیه راجعون

شهادت سردار سرافراز جهان اسلام، حاج قاسم سلیمانی فرزند شجاع و دلاور دیار کریمان، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که عمری را در عبودیت خداوند و مجاهدت در مسیر دفاع از اسلام و انقلاب اسلامی سپری کرد، به پیشگاه امام زمان (عج)، رهبر معظم انقلاب اسلامی و همه ارادتمندان و عاشقانش در سراسر جهان اسلام، همشهریان عزیز و همکاران دانشگاه و دانشجویان عزیر تبریک و تسلیت عرض می نمایم. بی شک جنایتکاران خبیث آمریکایی و ایادی مزدور منطقه ای شان به زودی به حول و قوه الهی با انتقام سخت و عذاب الهی مواجه خواهند شد. و به برکت خون پاک این شهید عزیز بساط استکبار از منطقه برچیده خواهد شد.

دکتر عباس زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم

1398/10/13