افتتاح سلامتکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی بم با حضور مدیر کل طب سنتی ایرانی وزارت بهداشت

سلامتکده طب سنتی ایرانی دانشگاه علوم پزشکی بم، با حضور مدیر کل دفتر طب سنتی ایرانی وزارت بهداشت افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بم،آقای دکتر محمدرضا شمس اردکانی که به منظور افتتاح این مرکز و بازدید از دانشگاه  مورخ ۹۸/۱۰/۱۲ به بم سفر کرده بود، فعالیتهای و برنامه های دانشگاه علوم پزشکی بم و حمایتهای رئیس این دانشگاه از موضوع طب سنتی را بسیار مهم و مغتنم دانست.

وی با اشاره به آمادگی ها و همت دانشگاه برای ارتقای فعالیتهای سلامت با بهره گیری از ظرفیت های طب سنتی در حوزه پیشگیری و درمان قول مساعد داد.

همچنین بر حمایت وزارت بهداشت افزایش فعالیتهای آموزشی و تشکیل گروه طب سنتی در دانشگاه تاکید شد.

شایان ذکر است سلامتکده طب سنتی با همکاری خیریه سپهر در محل این خیریه آماده ارائه خدمات به مراجعین محترم می باشد.

1398/10/14