بازدید معاون توسعه دانشگاه از پروژه های عمرانی نرماشیر و دیدار با فرماندار این شهر

معاون توسعه دانشگاه از پروژه های عمرانی نرماشیر بازدید و با فرماندار این شهر دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی  دانشگاه علوم پزشکی بم،  دکتر علی نژاد معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به اتفاق مهندس پایدار مدیر دفتر فنی و دکتر مقدمی مدیرداخلی بیمارستان به منظور بررسی وضعیت بیمارستان جوادالائمه نرماشیر و همچنین از روند اجرایی و پیشرفت فیزیکی پروژه های عمرانی در حال احداث، ازجمله فضاهای داخلی  و محوطه بیمارستان، دوباب پانسیون پزشک بازدید کرد.

همچنین دکتر علی نژاد به منظور همکاری و همیاری ادارات شهرستان نرماشیر با شبکه بهداشت و بیمارستان جوادالائمه با مشکی فرماندار این شهر دیدار کرد.

مشکی فرماندار نرماشیر قول مساعد داد که تمامی ادارات و سازمان های این شهر با مجموعه دانشگاه علوم پزشکی بم و بخصوص بهداشت و درمان این شهر همکاری لازم را داشته باشند و تمام توان خود را در جهت رفع مشکلات موجود به کار گیرند.

1398/10/14