بازدید رئیس مرکز امور هیئت علمی وزارت بهداشت از مجموعه های آموزشی تابعه دانشگاه علوم پزشکی بم

رئیس مرکز امور هیئت علمی وزارت بهداشت از مجموعه های آموزشی تابعه دانشگاه علوم پزشکی بم بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بم، صبح امروز دکتر علی حسینی رئیس مرکز امور هیئت علمی وزارت بهداشت به اتفاق دکتر عباس زاده رییس دانشگاه علوم پزشکی بم از مجموعه پردیس و فضاهای آموزشی تابعه دانشگاه علوم پزشکی  از قبیل دانشکده پزشکی،دانشکده بهداشت، دانشکده پرستاری و مامایی و بیمارستان پاستور بازدید کرد.

جلسه پرسش و پاسخ با اعضای هیئت علمی در سالن اجتماعات ستاد مرکزی دانشگاه از دیگر برنامه های دکتر حسینی در سفر به بم است.

1398/10/14