برگزاری اولین جلسه ستاد اقامه نماز در دانشگاه با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی بم

اولین جلسه ستاد اقامه نماز در دانشگاه با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی بم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بم، اولین جلسه ستاد اقامه نماز با حضور دکتر عباس زاده رییس دانشگاه علوم پزشکی، حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا مظاهری مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه، معاون تحقیقات و فن آوری، معاون دانشجویی وفرهنگی، معاون غذا و دارو، مدیر حراست و رییس حوزه ریاست، مدیر روابط عمومی در دفتر حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه مقرر شد؛ جهت تسهیل نماز اول وقت کلیه کارکنان دانشگاه فعالیتهای خود را (اداری و آموزشی)به مدت 20 متوقف و به جز شرایط اضطراری جلسات، کلاس ها با وقت نماز تداخل نداشته باشد.

همچنین در خصوص نماز، پژوهشی توسط دفتر نهاد رهبری . معاونت دانشجویی فرهنگی طراحی و معاونت تحقیقات و فن آوری حمایت لازم را به عمل آورد و معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه نیز نسبت به ساخت و احداث  نمازخانه خوابگاه، وضوخانه و سرویس بهداشتی جنب نمازخانه پردیس خلیج فارس حمایت و پشتیبانی نماید.

1398/10/21