ارزیابی بیرونی دوره پزشکی عمومی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بم انجام شد

رئیس دانشکده پزشکی از ارزیابی بیرونی دوره پزشکی عمومی دانشکده پزشکی بم توسط تیم اعتبار بخشی وزارت بهداشت خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بم؛ به نقل از روابط عمومی  دانشکده پزشکی، هیات ارزیابی بیرونی وزارت بهداشت، دانشکده پزشکی بم را در 8 حیطه رسالت و اهداف،برنامه آموزشی ، روش های ارزشیابی، دانشجویان ،هیات علمی ، منابع آموزشی ، ارزشیابی دوره و مدیریت عالی و اجرایی که از برنامه های دبیرخانه آموزش پزشکی عمومی وزارت بهداشت است در تاریخ 15 لغایت 17دی ماه سال 98 مورد ارزیابی قرار دادند.

در این راستا هیات ارزیابی بیرونی به سرپرستی جناب اقای دکتر رستمی و اعضای تیم در دانشکده پزشکی بم حضور یافته و علاوه بر رویت مستندات حوزه ها ، فضاهای اداری ،آموزشی، پژوهشی دانشکده ، گروه های آموزشی علوم پایه و بالینی و نیز مراکز آموزش و درمانی دانشگاه را مورد ارزیابی قرار دادند.

خانم دکتر یزدان پناه رئیس دانشکده پزشکی بیان داشت: تیم اعتبار بخشی دوره پزشکی وزارت بهداشت جلساتی با اعضای هیئت علمی و  دانشجویان نیز برگزار نمودند.

جناب آقای دکتر ابوالفضل محمدی نماینده دبیر خانه پزشکی عمومی  وزارت بهداشت با حضور در جلسه اختتامیه از نزدیک در جریان روند اعتبار بخشی قرار گرفته و براین موضوع  که ارزیابی بیرونی علاوه بر ارتقا کیفیت آموزشی به تقویت زیر ساخت های دانشگاه نیز کمک می کند تاکید نمودند.

در جلسه اختتامیه که با حضور دکتر عباس زاده رییس دانشگاه علوم پزشکی بم برگزار شد نقطه نظرات داوران ارزیابی بیرونی در خصوص وضعیت دانشکده پزشکی و بیمارستان آموزشی پاستور مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

1398/10/22