بازدید معاون توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه از پروژه در حال احداث مرکز جامع سلامت ابارق

بازدید معاون توسعه مدیریت  ومنابع دانشگاه از پروژه در حال احداث مرکز جامع سلامت ابارق

معاون توسعه مدیریت  و منابع دانشگاه علوم پزشکی بم، از پروژه در حال احداث مرکز خدمات جامع سلامت ابارق بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بم، صبح امروز دکتر رضا علی نژاد معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از روند اجرایی پروژه در حال احداث مرکز خدمات جامع سلامت و دو باب پانسون پزشک در روستای ابارق بازدید و تسریع در تکمیل و آماده سازی پروژه را خواستار شد.

گفتنی است این پروژه ها قرار است در ایام دهه مبارک فجر افتتاح و به بهر برداری برسد.

روستای ابارق در 50 کیلومتری شهرستان بم و در مسیر جاده ترانزیتی بم - کرمان قرار دارد.

1398/10/22