برگزاری جلسه شورای معاونین دانشگاه علوم پزشکی

جلسه شورای معاونین دانشگاه با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بم، جلسه شورای معاونین دانشگاه علوم پزشکی با حضور دکتر عباس زاده رییس دانشگاه در خصوص موارد مطروحه در سفر پروفسور اکبری مشاور عالی وزیر بهداشت به بم از جمله تشکیل کارگروهای " کارگروه طرح تدوین پذیرش دانشجوی خارجی، کارگروه راه اندازی روانشناسی و درمان روان پزشکی افراد در خطر، کارگروه پیگیری فضای ورزشی، کارگروه پیگیری سقط جنین، کارگروه تغذیه و مکمل یاری، کارگروه اصلاح ساختار جمعیت " برگزار شد.

این جلسه صبح امروز در دفتر حوزه ریاست دانشگاه با حضور خانم دکتر برهانی معاون تحقیقات و فن آوری، خانم دکتر محمدی معاون درمان، خانم دکتر نصری معاون بهداشتی، دکتر آقاعسکری معاون آموزشی، خدابخش زاده مدیر دانشجویی، خانم پورطاهری رییس حوزه ریاست، آقای نارویی مدیر روابط عمومی دانشگاه برگزار شد.

1398/10/29