دانشگاه علوم پزشکی بم متولی احداث 4800 چشمه سرویس بهداشتی جهت خانواده های نیازمند شرق استان کرمان شد

کلنگ احداث  جهادی 4800 چشمه سرویس بهداشتی جهت خانواده های فاقد سرویس بهداشتی در منطقه شرق استان کرمان توسط رییس دانشگاه علوم پزشکی بم به زمین زده شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بم؛ در راستای اجرای تفاهم نامه احداث 4800 چشمه سرویس بهداشتی جهت خانواده های نیازمند و فاقد سرویس بهداشتی شهرستان های شرق استان کرمان با مشارکت خیرین حوزه اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی و با همت جهادی اساتید هیأت علمی و دانشجویان دانشگاه، کلنگ احداث اولین چشمه سرویس بهداشتی در روستای تمیک از توابع شهرستان بم توسط دکتر عباس زاده رییس دانشگاه علوم پزشکی بم به زمین زده شد.

شرق استان کرمان شامل 4 شهرستان "بم، ریگان، فهرج و نرماشیر" جمعیتی بالغ بر 500 هزار نفر را تحت پوشش قرار داده است.

1398/11/02