نخستین وبینار "اخلاق در آموزش" در دانشگاه علوم پزشکی بم برگزار شد

دبیر شورای اخلاق با همکاری و پیگیری دبیرخانه همکار در بسته اعتلای اخلاق حرفه ای، نخستین کارگاه اخلاق با عنوان "اخلاق در آموزش" را   بصورت حضوری و وبیناری روز یکشنبه ششم بهمن ماه سال جاری در محل سالن سلامت ستاد برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه، سرکار خانم دکتر ظفرنیا عضو هیات علمی و دبیر شورای اخلاق حرفه ای دانشگاه در خصوص برگزاری این کارگاه اظهار داشت:  این دوره در راستای اجرای برنامه های بسته اعتلای اخلاق حرفه ای و آیین نامه دبیرخانه همکار با تدریس سرکار خانم دکتر برهانی، عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی ومعاون تحقیقات و فناوری دانشگاه بصورت وبینار در سطح دانشگاههای کلان منطقه هشت و همچنین ویژه اعضای محترم هیات علمی بصورت حضوری، برگزار شد.

دکتر برهانی در این دوره در خصوص مفاهیم اخلاق در آموزش، روشهای آموزش اخلاق و چالشهای توسعه فضای اخلاقی به بیان مطالب ارزنده ای در سطح کلان منطقه هشت پرداختند.

1398/11/07