پیگیری مسولین دانشگاه علوم پزشکی بم از همه دانشگاه های کشور بیشتر است

معاون عمرانی امور سلامت سازمان بودجه کشور گفت: پیگیری مسئولین دانشگاه علوم پزشکی بم نسبت به سایر دانشگاه های علوم پزشکی کشوردر زمینه جذب اعتبار پروژه های عمرانی بیشتر است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بم، صبح امروز مهندس حسینی معاون عمرانی امور سلامت سازمان بودجه کشور از پیشرفت فیزیکی بیمارستان 202 تختوابی بم بازدید کرد وی در خصوص پیگیری های دانشگاه علوم پزشکی بم در ساخت این پروژه گفت: مسئولین دانشگاه علوم پزشکی بم نسبت به سایر دانشگاه های علوم پزشکی کشور پیگیر تر بودند و این امر بسیار خوشایند است و تاثیر بسزایی در پیشرفت پروژه خواهد داشت و این پروژه به صورت مشارکتی دولت و استفاده از تسهیلات بانک رفاه عملیات عمرانی آن اجرایی شده است.

در این بازدید حجت الاسلام دانشی امام جمعه بم، دکتر علی نژاد معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی، مدیران بانک رفاه، و مدیران بودجه،مالی، دفتر فنی، پشتیبانی، حراست، بازرسی دانشگاه  نیز حضور داشتند.

پروژه بیمارستان 202 تختخوابی بم قرار است جایگزین بیمارستان امام خمینی(ره) که در زلزله سال 82 تخریب شد، شود.

1398/11/08