بازدید معاون عمرانی امور سلامت سازمان برنامه و بودجه از پروژه بیمارستان های فهرج و نرماشیر

معاون عمرانی امور سلامت سازمان برنامه و بودجه از پروژه بیمارستان های فهرج و نرماشیر بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بم، ظهر امروز مهندس حسینی  معاون عمرانی امور سلامت سازمان برنامه و بودجه از بخش های در حال احداث بیمارستان جوادالائمه شهرستان نرماشیر و پس از آن ازروند عمرانی  پروژه در حال احداث بیمارستان 32 تختخوابی شهرستان فهرج بازدید کرد.

در بازدید از  پروژه عمرانی در حال احداث بیمارستان فهرج دکتر علی نژاد معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی به همراه مدیر دفتر فنی، مدیر حراست، مدیر بودجه  و همچنین امام جمعه، رییس شورای اسلامی و رییس شبکه بهداشت  شهرستان فهرج، مهندس مشاور و پیمانکار پروژه نیز حضور داشتند.

گفتنی است این بیمارستان قرار است در اواخر بهار سال آینده به بهره برداری برسد.

شهرستان فهرج در فاصله 100 کیلومتری شهرستان بم در مسیر ترانزیتی استان های  زاهدان- کرمان واقع شده است.

1398/11/08