پیام تسلیت ریاست داشکده پزشکی به مناسبت شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)

پیام تسلیت ریاست داشکده پزشکی  به مناسبت شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)

السلام علیک یا فاطمه الزهرا یا بنت رسول الله

السلام علیک یا فاطمه الزهرا یا بنت رسول الله

حضرت صدیقه کبری (ص) فرمود: در روز قیامت آن گاه که برانگیخته شوم ، از گناهکاران امت پیامبر اسلام (ص) شفاعت خواهم کرد .(وسیله النجاه ص ۲۱۷)

فاطمیه روزهای حزن اهل بیت در مصیبت مادر رسالت و همسر ولایت حضرت زهرای مرضیه (س) است.

فاطمه زهرا (س) معیار مضایل بود و جایگاه زنان جهان را شکوه و منزلت بخشید ، بزرگ بانویی که جنبه های مختلف پارسایی ، پاکدامنی و حضور یک بانوی مسلمان در عرصه های مختلف زندگی فردی و اجتماعی را با جلوه ای بی نظیر و ماندگار در تاریخ جهان ثبت کرد.

باید گفت شهادت حضرت زهرا (س) تنها واقعه ای تاریخی نیست بلکه آموزه ای متعالی در باب ولایتمداری و دفاع از ارزشهای اسلام ناب محمدی (صلی الله علیه و آله )است.

فرارسیدن ایام غمبار فاطمیه و سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) پاره تن پیامبر (ص الله علیه وآله) و اسوه زنان عالم را به محضر مبارک حضرت ولی عصر (عج الله تعالی فرجه الشریف) مقام معظم رهبری مد ظله العالی، اعضاء هیأت علمی ، کارکنان و دانشجویان دانشگاه تسلیت عرض می نمایم.

ریاست دانشکده پزشکی دکتر فاطمه یزدان پناه

1398/11/09