پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم به مناسبت ایام الله دهه فجر

متن پیام دکتر عباس زاده رییس دانشگاه علوم پزشکی بم، بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

دهه فجر ، سرآغاز طلوع خورشید درخشان انقلاب اسلامی و تبلور شکوه و عظمت نهضتی مبتنی بر  تعالیم نبوی است که توانست حکومتی الهی را دراین مرز و بوم الهی و آسمانی که هرروز درخت اعتبار و شکوهش پربارتر و تنومند تر می شود تثبیت کند .

انفجار نور در ۲۲ بهمن ۵۷، هیمنه ابرقدرت های شرق و غرب را که هیچ کس توان رویارویی و مبارزه با آنها را نداشت، درهم شکست و وعده حضرت حق تعالی مبنی بر پیروزی مستضعفان بر مستکبران تحقق یافت. انقلاب اسلامی ایران، آوای معنویت و عدالت را در سراسر دنیای معاصر طنین انداز کرد و اساس و بنای جاهلیت مدرن را از میان برداشت و تحولی عمیق در اندیشه و تفکر بشری به وجود آورد.

اینجانب در آستانه فرارسیدن ایام الله دهه فجر ؛   سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران را به مردم فرهیخته و عزیز شهرستانهای شرق استان ( بم ، نرماشیر، فهرج ، ریگان )  به ویژه جامعه دانشگاهی تبریک عرض می نمایم و امیدوارم که درسایه عنایت حضرت حق و منویات مقام معظم رهبری و  نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و مردم شریف ایران اسلامی شاهد پیشرفت و توسعه در همه حوزه های فرهنگی، عمرانی، سیاسی و اجتماعی باشیم.

دکتر عباس عباس زاده

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم