اعلام رضایت و قدردانی رئیس دانشگاه از کادر پرستاری و پزشکی بخش های ICU

رییس دانشگاه علوم پزشکی بم، جمعه شب به صورت سرزده از بخش های بیمارستان پاستور بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بم، در بازدید سرزده دکتر عباس زاده رئیس دانشگاه به همراه خانم لشکری سوپروایزر بیمارستان، که جمعه شب مورخ ۱۱ بهمن صورت گرفت، پرسنل شب کار بخش های ICU یک و دو در مورد وضعیت بیماران، امکانات بخش و مشکلات و درخواست ها توضیح دادند.

در این بازدید دکتر عباس زاده ضمن تقدیر از زحمات کادر پرستاری و پزشکی از نزدیک با مشکلات آنان آشنا شد.

شایان ذکر است اخیرا با نصب یک دستگاه دیالیز خونی (همودیالیز) در بخش ICU بیماران در همان بخش دیالیز می شوند.

در پایان این بازدید با توجه به ابراز رضایت رئیس دانشگاه از نحوه خدمت رسانی پرسنل شب کار بخش های ICU مقرر شد نامبردگان مورد تشویق کتبی قرار گیرند.

1398/11/12