آمادگی کامل دانشگاه علوم پزشکی بم در برابر ویروس کرونا

رییس دانشگاه علوم پزشکی بم گفت: این دانشگاه آمادگی کامل، در برابر پیشگیری ویروس کرونا را دارد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بم، دکتر عباس زاده رییس دانشگاه علوم پزشکی در جلسه شورای اداری و مراسم تکریم و معارفه شهردار شهر بم در جمع مردم و مسولین شرق استان کرمان، با اشاره به فراگیرشدن ویروس کرونا در کشورهای مختلف دنیا گفت: اولین گام در برابر هر نوع ویروسی پیشگیری است و با شستشوی مرتب دست و صورت و حتی دست ندادن می توان از مبتلا شدن جلوگیری کرد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بم گفت: دارو به اندازه کافی در شهرستان های شرق استان کرمان(بم، ریگان، فهرج و نرماشیر) موجود می باشد و متخصصین در دانشگاه علوم پزشکی آمادگی کامل در برابر پیشگیری و درمان را دارند.

دکتر عباس زاده ، تولیدات گیاهی، فراورده های گوشتی و همچنین گردشگری را عامل انتقال بیماری ندانست و افزود: ویروس فقط از راه تنفس منتقل خواهد شد و از تمامی شهروندان خواست که اصول بهداشتی را رعایت کنند.

1398/11/13