برگزاری کمیته بین بخشی در خصوص پیشگیری از ویروس کرونا، با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی بم

کمیته بین بخشی در خصوص پیشگیری از ویروس کرونا با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی بم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بم، ظهر امروز کمیته بین بخشی در خصوص پیشگیری از ویروس کرونا، با توجه به حضور و همچنین ورود اتباع کشور چین در منطقه ویژه اقتصادی ارگ جدید بم برگزار و تمهیدات و آمادگی لازم دانشگاه علوم پزشکی بم در خصوص درمان در صورت مشاهده افراد مبتلا به این ویروس اندیشیده شده است.

این جلسه ظهر امروز با حضور دکتر عباس زاده رییس دانشگاه علوم پزشکی، نماینده فرمانداری بم، دکتر نصری معاون بهداشتی، دکتر پورطاهری معاون غذا و  دارو، رییس مرکز حوادث و فوریت های پزشکی، مدیر درمان، کارشناسان بهداشتی، مسئول مرکز بهداشتی منطقه ویژه اقتصادی ارگ جدید و خانم دکتر دریجانی متخصص عفونی در حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.

منطقه ویژه اقتصادی ارگ جدید بم با وجود قطب صنعت خودروسازی و همکاری با کشور چین،  از اتباع این کشور در منطقه برخوردار است.

1398/11/13