حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم در نهمین همایش آئین برادری در شهرستان ریگان

در آستانه چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، نهمین همایش آئین برادری با حضور وزیر اطلاعات در شهرستان ریگان برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بم، در ایام الله دهه مبارک فجر و در آستانه چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران،  نهمین همایش آئین برادری، اتحاد بین شیعه وسنی با حضور وزیر اطلاعات، مسئولین استانی و مسئولین و مردم شرق استان کرمان(شهرستان های بم، ریگان، فهرج و نرماشیر) در شهرستان ریگان برگزار شد.

در این مراسم دکتر عباس زاده رییس دانشگاه علوم پزشکی بم، دکتر علی نژاد معاون توسعه مدیریت و منابع، مجتبی اسحقی مدیر حراست دانشگاه و رییس شبکه بهداشت شهرستان ریگان نیز حضور داشتند.

شهرستان ریگان، یکی از شرقی ترین شهرستان های استان کرمان و در مسیر ترانزیتی استان کرمان و سیستان و بلوچستان قرار دارد.

1398/11/15