تقدیر وزارت بهداشت از عملکرد عالی دانشگاه علوم پزشکی بم، مبنی بر تشکیل جلسات قرارگاه اجرایی دارو و تجهیزات پزشکی

وزارت بهداشت از عملکرد عالی دانشگاه علوم پزشکی بم، مبنی بر تشکیل جلسات دانشگاهی قرارگاه اجرایی دارو و تجهیزات پزشکی تقدیر کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بم؛ با توجه به ارسال گزارش عملکرد دانشگاه علوم پزشکی بم در خصوص تشکیل جلسات قرارگاه دارو و تجهیزات پزشکی تا پایان دی ماه سال جاری که به استحضار دکتر نمکی وزیر بهداشت رسیده است، دکتر سیدحسین داودی مشاور وزیر بهداشت و مدیرکل حوزه وزارتی، با ارسال نامه ای به دکتر عباس زاده رییس دانشگاه علوم پزشکی بم، ازوی و  عملکرد عالی این دانشگاه در برگزاری جلسات منظم دانشگاهی  این قرارگاه تقدیر و تشکر کرد.

گفتنی است، جلسات قرارگاه دارو و تجهیزات پزشکی هرهفته در دفتر ریاست دانشگاه علوم پزشکی بم برگزار می شود.

1398/11/15