نشست اعضای کمیته جذب داخلی دانشگاه علوم پزشکی بم، برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه، نشست اعضای کمیته جذب داخلی با حضور دکتر عباس زاده رییس دانشگاه علوم پزشکی بم، دکتر آقا عسکری معاون آموزشی، دکتر کهنسال مدیر امور هیأت علمی، روسای دانشکده ها و جمعی از مدیران حوزه آموزش، صبح روز شنبه نوزدهم بهمن ماه جاری در محل دفتر معاون آموزشی این دانشگاه برگزار گردید.

دکتر کهنسال  در خصوص برگزاری این نشست، اظهار داشت: کمیته جذب داخلی به منظور بکارگیری نیروی انسانی متخصص بصورت قراردادی و طرحی از بین فارغ التحصیلان متقاضی که شرایط علمی آنها محرز شده باشد، تشکیل و از واجدین شرایط دعوت به انجام مصاحبه تخصصی با حضور اعضای کمیته می نماید.

مدیر امور هیأت علمی دانشگاه، افزود این کمیته درخواست هشت نفر از متقاضیان را  بررسی و از آنها دعوت به مصاحبه تخصصی نمود که با حضور اعضای کمیته مصاحبه انجام و نتیجه آن اعلام خواهد شد.

1398/11/21