برگزاری مسابقات ورزشی بانوان شاغل در واحدهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی بم به مناسبت دهه مبارک فجر

مسابقات ورزشی بانوان،در رشته های مختلف به مناسبت دهه مبارک فجر و یادبود شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی در دانشگاه علوم پزشکی بم برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بم، صبح امروز به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر و یادبود شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی، مسابقات ورزشی ویژه بانوان در 4 رشته تنیس روی میز، دارت، پروانه و طناب زنی  در دانشگاه علوم پزشکی بم به همت معاونت توسعه مدیریت و منابع و اداره رفاهی و تربیت بدنی دانشگاه در سالن ورزشی دانشگاه برگزار شد.

در این دوره از مسابقات در رشته تنیس روی میز؛ به ترتیب؛ خانم سعیده دریجانی، زینب چیت ساز و حوریه رامیار رشته طناب زنی؛ زهرا طاهری، صدیقه زارع پور، مریم جهان آبادیان، رشته دارت؛  شهره دریجانی، سمیه فروغی، زهرا طاهری و همچنین در رشته پروانه؛ صدیقه زارع پور، مریم جهان آبادیان و ناهید افشار مقام های اول تا سوم را به خود اختصاص دادند.

در پایان این مسابقات از نفرات برتر با حضور دکتر علی نژاد معاون توسعه مدیریت و منابع، خانم پورطاهری رئیس حوزه ریاست دانشگاه،امجد جانشین پشتیبانی، مسعود همتی مسئول اداره رفاهی و غلام علی نژاد مسئول اداره تربیت بدنی با اهداء مدال، لوح تقدیر و کارت هدیه تقدیر شد.

1398/11/21