حضور رییس دانشگاه در واحدهای تابعه دانشگاه و تبریک روز زن به بانوان شاغل در دانشگاه

رییس دانشگاه علوم پزشکی بم با حضور در واحدهای ستادی و شبکه بهداشت ریگان ولادت حضرت فاطمه(س) و روز زن را به بانوان تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بم، صبح امروز دکتر عباس زاده رییس دانشگاه علوم پزشکی به مناسبت ولادت حضرت فاطمه(س) و روز زن، با حضور در واحدهای ستادی دانشگاه، شبکه بهداشت و بیمارستان آیت الله هاشمی رفسنجانی ریگان با اهداء شاخه گل و شیرینی، این روز را به بانوان شاغل در دانشگاه علوم پزشکی تبریک گفت.

همچنین از بانوانی که نامشان فاطمه یا زهرا بود با اهداء لوح تقدیر شد.

بیستم جمادی الثانی سالروز ولادت دخت نبی مکرم اسلام، مادر امامت، همسر ولایت، بانوی آب و آینه حضرت فاطمه زهرا(س) و  به عنوان روز مادر نامگذاری شده است.

1398/11/26