برگزاری جلسه طرح اجرایی جهت پیشگیری از سوء تغذیه کودکان در بم

جلسه طرح اجرایی جهت پیشگیری از سوء تغذیه کودکان ، با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بم، موسسه پژوهشی کودکان دنیا به منظور پیشگیری از سوء تغذیه کودکان و با آگاهی دفتر جامع بهبود تغذیه یک برنامه تحقیقاتی با مشارکت مسئولین بهداشتی در سه شهر ایرانشهر، بم و چالوس برگزار کند.

گفتنی است در هر شهر با نظارت شبکه بهداشت 300 خانواده که حداقل یک کودک 6 تا 8 سال داشته باشند انتخاب و برای خانواده های داوطلب پرونده سلامت تنظیم می شوند و برنامه غذایی این کودکان و خانواده آنها در طی یکسال مورد مراقبت و توجه قرار می گیرید.

این جلسه صبح امروز با حضور دکتر عباس زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم، دکتر برهانی معاون تحقیقات و فن آوری، دکتر نصری معاون بهداشتی دانشگاه، دکتر جهان آرا و خانم دکتر نظام آبادی فوق تخصص نوزادان و نمایندگان موسسه پژوهشی کودکان دنیا در حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.

1398/11/28