معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بم : جذب نیروی شرکتی جهت ارائه خدمات نظافت،انتظامات و نگهبان سرایدار

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بم از جذب نیرو جهت ارائه خدمات نظافت،انتظامات و نگهبان سرایدار  بصورت قرارداد پیمانکاری (شرکتی) در واحدهای تابعه دانشگاه خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بم، دکتر علی نژاد معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه گفت: به استناد مجوز شماره  209/7312/د مورخ 98/10/09 مدیرکل محترم منابع انسانی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در خصوص ساماندهی نیروهای خدماتی شاغل در واحد های تابعه دانشگاه و اجرای ماده "22" آیین نامه اداری و استخدامی کارکنان غیر هیأت علمی ، در قالب برونسپاری به بخش غیر دولتی و با بهره گیری از دستورالعمل های جامع تعیین استاندارد مشاغل فعالیت های خدمات عمومی از طریق شرکت طرف قرارداد دانشگاه نسبت به ساماندهی و بکارگیری نیروهای مورد نیاز در مشاغل(خدمتگزار، نگهبان و سرایدار، متصدی انتظامات و بیماربر) اقدام شده است.

وی افزود : متقاضیان با مراجعه به سایت دانشگاه علوم پزشکی به نشانی www.mubam.ac.ir نسبت به کسب اطلاعات و ثبت نام در موعد مقرر اقدام کنند.

1398/12/05