بیمارستان پاستور بم صاحب MRI شد

با تخلیه تجهیزات MRI  در بیمارستان پاستور روند نصب این تجهیزات آغاز شد .

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بم؛ این دستگاه با نام تجاری توشیبای ژاپن از پیشرفته ترین دستگاههای تصویر برداری است که با نصب آن در بیمارستان علاوه بر بیماران بستری ، بیماران سرپایی  منطقه شرق استان کرمان از خدمات آن استفاده خواهند کرد .

کارشناسان توشیبای ژاپن کار نصب و راه اندازی نهایی این دستگاه را انجام خواهند داد و پیش بینی می شود فرآیند نصب دستگاه حدود 20 روز طول بکشد.

برای تهیه این دستگاه 60 میلیارد ریال اعتبار  از طرف دانشگاه اختصاص یافته  و تأمین ارز دولتی و مابقی هزینه ها تو سط وزارت بهداشت و درمان انجام شده است.

شایان ذکر است که؛ محل نصب دستگاه با تلاش کارکنان فنی دانشگاه و بیمارستان پاستور و توسط شرکت پیمانکار در ساختمان اصلی بیمارستان، مطابق با استانداردهای شرکت سازنده آماده شده است . بیماران بستری در بیمارستان به راحتی به آن دسترسی دارند و نیاز به اعزام توسط آمبولانس برای انجام  MRI نمی باشد.

دانشگاه علوم پزشکی بم مراتب تشکر خود را از وزیر محترم بهداشت جناب آقای دکتری نمکی جهت دستور اختصاص این دستگاه اعلام می نماید.

1398/12/06