پیام تقدیر و تشکر دکتر عباس زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم از تمام مدافعان خط مقدم سلامت در شرق استان کرمان

دکتر عباس زاده رییس دانشگاه علوم پزشکی بم طی پیامی از پرسنل علوم پزشکی تقدیر بعمل آورد.

« بسم الرحمن الرحیم»

همکاران عزیز، مدافعان خط مقدم سلامت ایران زمین
زبان از بیان دلاوری و شهامت شما عزیزان، پزشکان، پرستاران،فوریتهای پزشکی، ماماها، داروسازان، دندانپزشکان، کارکنان آزمایشگاه، کمک پرستاران، بهیاران و کمک بهیاران، خدمات، حراست و نگهبانی بخشهای بیمارستانی، همکاران عزیز در بخش بهداشت اعم از کارشناسان بیماریها، بهداشت محیط، بهداشت خانواده ، بهورزان و در یک کلام همه همکاران عزیزم به عنوان مدافعان سلامت مردم شریف ایران قاصر است.
در شرایطی که سلامت مردم مورد تهدید ویروس کرونا قرار گرفته، تلاش ایثارگرانه، دلسوزانه و توام با مسئولیت پذیری شما در تاریخ کشورمان ثبت خواهد شد. این اقدامات با همه ارزش خود به دلیل همراه شدن با مهربانی و همدلی شما رنگ  عاطفی و مهرورزی را به خود گرفته است.
اینجانب به جد معتقدم قدردانی این حقیر در مقایسه با پاداش الهی که تلاش خالصانه شما در این برهه حساس به همراه دارد، قطره ای در مقابل دریاست. اما به جهت انجام وظیفه به مصداق حدیث شریف " من لم یشکرالمخلوق و لم یشکر الخالق" متواضعانه از شما سپاسگزاری می کنم .
به یاری خدا و به همت شما کرونا را شکست می دهیم.

عباس عباس زاده
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم