جلسه ستاد مدیریت کرونا با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم و فرماندار ریگان

ستاد مدیریت بیماری کرونا در شهر ریگان، با حضور فرماندار ریگان در دفتر رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بم، صبح امروز ستاد مدیریت بیماری کرونا ویروس شهرستان ریگان با حضور مهندس باقری فرماندار این شهر، دکتر عباس زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی، دکتر علی نژاد معاون توسعه مدیریت و منابع، دکتر نصری معاون بهداشتی، دکتر آقا عسکری معاون آموزشی دانشگاه و مسئول امور اداری شبکه بهداشت شهر ریگان با موضوع آمادگی دانشگاه علوم پزشکی و مراکز درمانی و همکاری ادارات و ارگان های این شهر با دانشگاه  در جهت پیشگیری از کرونا،  در حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد.

گفتنی است؛ دانشگاه علوم پزشکی بم،در اقدامات پیشگیرانه بیماری کووید19 در شهر ریگان، طرح تب سنجی از مسافرین را، در پلیس راه ریگان- ایرانشهر از روزهای گذشته آغاز کرده است.

شهرستان ریگان با جمعیتی در حدود 100 هزار نفر در فاصله 100 کیلومتری شهر بم و در مسیر جاده ترانزیتی ایرانشهر- کرمان واقع شده است.

1398/12/12