جلسه ویدئو کنفرانس وزیر بهداشت در خصوص کرونا ویروس با روسای دانشگاه های علوم پزشکی کشور

جلسه ویدئو کنفرانس وزیر بهداشت در رابطه با بیماری کرونا ویروس با روسای دانشگاه های علوم پزشکی کشور برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بم؛ صبح امروز جلسه ویدئو کنفرانس دکتر نمکی وزیر بهداشت و معاونین وی در رابطه با کنترل بیماری کرونا ویروس با روسای دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی سراسر کشور برگزار شد.

در این جلسه دکتر عباس زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم، دکتر نصری معاون بهداشتی، دکتر محمدی معاون درمان، دکتر پورطاهری معاون غذا و دارو، دکتر شیخ رابری رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه نیز حضور داشتند.

گفتنی است؛ در شهرستان های شرق استان کرمان(بم، ریگان، فهرج، نرماشیر) تاکنون هیچ مورد مبتلا به بیماری کرونا مشاهده نشده است.

1398/12/13