جلسه اضطراری ویدئو کنفرانس در خصوص مدیریت بیماری کرونا

جلسه اضطراری ویدئو کنفرانس در خصوص مدیریت بیماری کرونا با حضور معاونین وزیر بهداشت و روسای دانشگاه های علوم پزشکی برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بم؛ ظهر روز جمعه مورخ 98/12/16 جلسه اضطراری ویدئو کنفرانس با حضور دبیر ستاد ملی بیماری کرونا و معاونین وزیر بهداشت در رابطه با مدیریت و کنترل بیماری کرونا ویروس با روسای دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی سراسر کشور برگزار شد.

در این جلسه دکتر عباس زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم، دکتر نصری معاون بهداشتی، دکتر آقاعسکری معاون آموزشی، دکتر شیخ رابری رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی، خانم زابلی زاده مدیر درمان معاونت درمان دانشگاه نیز حضور داشتند.

گفتنی است؛ در شهرستان های شرق استان کرمان(بم، ریگان، فهرج، نرماشیر) تاکنون یک مورد مبتلا به بیماری کرونا مشاهده شده است.

1398/12/17