پیام دکتر عباس زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم بمناسبت 22 اسفند، روز بزرگداشت شهدا و تجدید میثاق با آرمان های شهدا

پیام دکتر عباس زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم بمناسبت 22  اسفند، روز بزرگداشت شهدا و  تجدید میثاق با   آرمان های شهدا

شهدا مایه‌ی رونق حیات معنوی در کشور هستند،حیات معنوی یعنی روحیه، یعنی احساس هویّت، یعنی به سمت آرمان‌ها حرکت کردن و عدم توقّف؛ این کار شهدا است؛ این را قرآن هم به ما یاد میدهد.مقام معظم رهبری (حفظه الله)

درود و رحمت خدا برشهدای همیشه زنده ایران، که استقلال، عزت، اقتدار و آرامش امروز میهن عزیز اسلامی، وامدار جانفشانی و از خود گذشتگی آنان است و درود و سلام خدا بر دل‌های صابر، بزرگ و دریایی خانواده‌های معزز شهدا که پس از سال‌ها از عروج عزیزان شان، همواره استوار و ثابت قدم، صبر و شکیبایی را به ما می‌آموزند.

اینجانب۲۲ اسفندماه، روز بزرگداشت مقام شامخ شهدا و تجدید میثاق با آرمان‌های الهی امام شهیدان را گرامی داشته و ضمن عرض خداقوت به خادمین شهدا و آرزوی توفیقات روزافزون، با ارج نهادن به جایگاه والای شهیدان سرتعظیم فرود می‌آوریم. امید است با تاسی از این الگو‌های بی بدیل، ادامه دهنده راه سعادت بخش آنان باشیم.

دکتر عباس عباس زاده

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم