مسن‌ترین بیمار کرونایی بهبودیافته ایران از بیمارستان پاستور بم مرخص شد

مسن‌ترین بیمار بهبود یافته مبتلا به کوید ۱۹ ایران با ۹۱ سال سن ظهر امروز از بیمارستان پاستور بم مرخص شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بم؛ دکتر عباس‌زاده رییس دانشگاه علوم پزشکی بم دقایقی پیش  خبر بهبودی و ترخیص فردی سالخورده با ۹۱ سال سن را تایید کرد و گفت: وی که سابقه سفر به شهرهای درگیر کرونا را داشته پس از بازگشت به بم با اطلاع خانواده‌اش به پزشکان دانشگاه علوم پزشکی تحت مراقبت و انجام آزمایش کرونا قرار گرفت و قبل از اینکه جواب آزمایش کووید ۱۹ وی بیاید با نظر پزشکان بیمارستان پاستور بم بستری و امروز ۲۵ اسفند پس از بهبودی از بیمارستان مرخص و به منزل خودش جهت طی دوران نقاهت خانگی منتقل شد.

وی ضمن تقدیر از پرسنل پزشکی و پرستاری بیمارستان پاستور به این نکته اشاره کرد که این کشاورز خرمادار بمی دارای نارسایی قلبی، آسم و فشار خون نیز بوده است.

1398/12/25