پیام تبریک رئیس دانشکده پزشکی بم به مناسبت فرار رسیدن سال جدید

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی متن پیام خانم دکتر یزدانپناه رئیس علوم پزشکی بم به شرح زیر می باشد:

یا مقلب القلوب و الابصار یا مدبر اللیل و النهار یا محول الحول و الاحوال حول حالنا الی احسن الحال

به نام آفریننده زیباییها

بار دیگر نوروز با تمام زیباییهایش فرا می رسد،بار دیگر ایام سرخوشی و سرسبزی می آید و بار دیگر طبیعت رخ می نمایاند و جلوه ای از آفرینش و جلال الهی آشکار می شود.

عید نوروز،پرتوی دلربا و چهره ای زیبا از آفرینش است که پیش از آمدنش،انبوه انسانها را به تلاش و کوشش دعوت می نماید.خداوند رحمان نوید میلاد سال نو را بر دوش نسیم بهاری گذاشت تا این امانت سبز را به رسم آغازی دوباره جلوه گر سازد تا یادمان باشد که هستیم.

نوروز امسال باتوجه به شرایط پیش آمده (اپیدمی کرونا) خاص تر از همیشه خواهد بود، و این امر تا مرتفع شدن کامل اپیدمی کرونا از این مرز وبوم، نیاز به همدلی و همکاری یکایک شما عزیزان دارد .

ضمن آرزوی سالی پر از سلامتی و شادکامی برای یکایک شما همکاران گرامی و خانواده محترمتان ، امیدوارم که سرزمین عزیزمان ایران به همت شما دلیرمردان و دلیر زنان هرچه سریعتر از این اپیدمی خارج گشته و همه ملت بزرگ ایران بهاری پر از شادی و سلامتی در پیش داشته باشند .

خانم دکتر فاطمه یزدانپناه

ریاست دانشکده پزشکی بم