پیام تبریک دکتر عباس زاده ، رییس دانشگاه علوم پزشکی بم به مناسبت فرا رسیدن سال نو

دکتر عباس زاده طی پیامی سال نو را به همشهریان بویژه همکاران زحمتکش بهداشت و درمان تبریک گفت ...

متن کامل پیام بدین شرح است:

هوالطیف

به نام خداوند بخشنده ی مهربان

بهار زمزمه ی نو شدن است و نجوای تحول به بهترین حال ، چشم و دل را به باران الطاف الهی باید شست و با نظر و اندیشه در بازآفرینی طبیعت به نو آوری و نوسازی در کار خود پرداخت ، تغییر و تحول ، تلاش و پویایی و خلق و نوآوری از ویژگیهای مهم این حرکت است .

"پیام سال نو؛ نوشدن در اخلاق و رفتار است "

بهار،  غزل زیبای طبیعت و آیه ای روشن و فصیح از کتاب قدرت و حکمت خداوند است و هدیه ای از سوی زمین و آسمان به انسان ، تا بهاری شوند و شکوفا گردند .

برگ درختان سبز در نظر هوشیار                   هر ورقش دفتریست معرفت کردگار

اینجانب ضمن ابراز ارادت کامل صمیمانه فرا رسیدن نو بهار طبیعت و آغاز سال جدید را ، خدمت همشهریان معزز بویژه همکاران زحمتکش و پرتلاش مجموعه بهداشت ودرمان در چهار شهرستان شرق استان بعنوان مدافعان سلامت که با تلاشی مضاعف تمامی هم و غم  خود را عاشقانه در طبق اخلاص گذاشته در مقابله با این بیماری ویروسی  که کل کشور را درگیر نموده است همت گمارده اند ( بم ، نرماشیر ، فهرج  و ریگان )  اساتید معزز و دانشجویان گرامی تبریک عرض نموده ، ضمن عرض خسته نباشید  ازهمکاری و همیاری تمامی این عزیزان در سال گذشته تشکر و قدردانی می نمایم .

موفقیت وشادکامی روز افزون شما را با طراوت جانفزای " حول حالنا الی احسن الحال " از خداوند منان مسئلت دارم و از مقلب القلوب والابصار می خواهم سال جدید که بنا به فرمایش مقام معطم رهبری سال جهش تولید نامگذاری شده  سالی همراه با خیر و برکتی فزونتر و فرصتی برای کار و تلاش بیشتر برای گام های بلندتر در مسیر سربلندی کشور عزیزمان ایران اسلامی باشدو انشاالله در اوایل سال جدید با همیاری همه هموطنان عزیز کرونا را شکست خواهیم داد .

دکتر عباس عباس زاده

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم