پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم به مناسبت اعیاد شعبانیه

دکتر عباس زاده طی پیامی اعیاد شعبانیه را  تبریک گفت ...

متن کامل پیام بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

سوم شعبان المعظم سالروز میلاد سرور آزادگان جهان امام حسین(ع)، که " روز پاسدار " و نیز چهارم شعبان ولادت باسعادت بزرگ جانباز تاریخ حضرت ابوالفضل العباس (ع) که به عنوان  "روز جانباز" نامگذاري شده است را گرامي مي داريم .

بی تردید فداکاری و ايثار پاسداران و جانبازان اين مرز و بوم بوده است که سربلندی و استواری نظام و میهن عزیزمان را تضمین نموده و جوانمردي و از جان گذشتگي اين بزرگمردان تا ابد در تاریخ ايران زمين جاودانه خواهد ماند .

اين عزيزان در دوران هشت ساله دفاع مقدس، با جان و دل از کیان، شرف و ناموس این کشور و ملت دفاعی قهرمانانه نمودند و هم اکنون در اوج اقتدار و عزت، در خط مقدم دفاع از حریم ولایت و پاسداری از ارزش های انقلاب و نظام اسلامی قرار دارند .

اینجانب ضمن گرامیداشت اعیاد بزرگ شعبانیه به محضر پاسداران، جانبازان، بسیجیان و تمامی ایثارگران عرصه های جهاد و شهادت ، بویژه همكاران مجموعه دانشگاه ، سلامتی و توفیقات روز افزون آنان را در سایه عنایات الهی مسألت دارم.

دکتر عباس عباس زاده

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم