جلسه ستادی مدیریت مقابله با کرونا ویروس در دانشگاه علوم پزشکی بم

جلسه ستادی مدیریت مقابله با ویروس کووید19 با حضور  رئیس  دانشگاه علوم پزشکی بم برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بم؛ دکتر عباس زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی گفت: بر طبق دستور العمل ها بایستی مراقبت بیشتری از گروه های پرخطر در قالب بسیج ملی مبارزه با ویروس کرونا داشته باشیم .

وی افزود:  با توجه به اینکه شعار سال به فرموده مقام معظم رهبری جهش تولید نامگذاری شده است تولید محتوای  علمی، آموزشی، فرهنگی به صورت مجازی بایستی جهش قابل توجهی در سال جدید داشته باشد.

جلسه ستادی مدیریت مقابله با ویروس کووید19 صبح امروز با حضور معاونین توسعه مدیریت و منابع، بهداشتی، غذا و دارو، آموزشی، دانشجویی فرهنگی، درمان، رئیس اداره حراست، رئیس اداره پرستاری، جانشین اداره بازرسی، مدیر روابط عمومی روسای مرکز بهداشت بم،شبکه بهداشت فهرج و نرماشیر، رئیس بیمارستان پاستور، مدیر درمان، مسئول بیماری های واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بم در سالن سلامت ستاد مرکزی برگزار شد.

1399/01/11