اخبار دانشگاه علوم پزشکی بم

برگزاری کارگاه آموزشی تریاژ START & JUMPSTART

کارگاه آموزش تریاژ STARTوJUMPSTARTبه پرسنل عملیاتی فوریتهای پزشکی (تیم ویژه)‌تیم‌های امدادونجات هلال احمر وآتش نشانی ، پزشک به  روش های نوین آموزشی توسط مرکزمدیریت حوادث وفوریتهای پزشکی بم برگزار گردید

در همین راستا آموزش حادثه پرتلفات ترافیکی با روش شبیه سازی طراحی شد و حاضرین  علاوه بر آشنایی با اصول اولیه طراحی مانور، تریاژ را با روش«START» با متدهای  نوین آموزشی یاد گرفتند. دراین کارگاه آقایان سیامک جعفری ،محمدسیستانی وخانم ایلاقی به تدریس وایراد سخنرانی پرداختند.

برگزاری جلسه آموزشی پدافند شیمایی توسط مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی بم

جلسه آموزشی مدیران ، پرسنل عملیاتی و نمایندگان ادارات با عنوان پدافند شیمیایی باحضور مهندس سلاجقه ؛ مدیر پدافند غیر عامل استانداری کرمان در محل سالن آموزش سلامت ستاد مرکزی دانشگاه به همت مدیریت مرکز حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بم  درمورخ ۹۸/۹/۱۴برگزار گردید

کارگاه فرایندهای عملیاتی اورژانس پیش بیمارستانی وتشخیصهای پرستاری بیمارستانی

به گزارش روابط عمومی مرکز مدیریت حولدث و فوریتهای پزشکی بم کارگاه فرایندهای عملیاتی اورژانس پیش بیمارستانی وتشخیصهای پرستاری بیمارستانی درمورخ ۹۸/۹/۱۰ با حضور تکنیسینهای فوریتهای پزشکی وگروههای پرستاری برگزار شد دراین کارگاه خانم دکتر ظفرنیا ، خانم ایلاقی واقای محمدسیستانی به تدریس وایرادسخنرانی پرداختند

ادامه خبر
پیام تبریک رئیس مرکز مدیریت حوادث به مناسبت ولادت حضرت خاتم الانبياء محمد مصطفي(ص)

محمد(ص) مي آيد، با بشارت آفتاب با سخاوت مهر؛ مي آيد، تا سرشارمان كند از آيه هاي آبي آسمان؛ مي آيد، تا خورشيد نفس هايش، برف ظلم و جهل را به رودهاي جاري ايمان و راستي بدل كند. مي آيد تا آيين آفتاب، ماندگار شود. نويد آمدنش، در زبور آمده است و در تورات هم. روزي، تبر ابراهيم بر شانه هايش، تاريخ بت شكني را دوباره تكرار مي كند. او آمده است تا بهشت را بين خوبان عالم، تقسيم كند، تا درخت علم را بروياند و آينده اي روشن را براي تمام جهانيان، رقم بزند. آري، او آمده است تا جاده هاي فرا روي دنيا را به دروازه هاي سراسر نور برساند.

ضمن تبریک فرا رسیدن ولادت حضرت خاتم الانبیاء محمد مصطفی (ص) به همشهریان و همکاران محترم مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی بم امیداور است در سایه آن حضرت ختمی مرتبت موفق و موید باشید.

اکبر شیخ رابری

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی بم

پیام رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی بم بمناسبت هفته پدافند غیر عامل

بسم الله الرحمن الرحیم

پدافند غیرعامل به عنوان یکی از ساده‌ترین راه‌ها، کم هزینه‌ترین شیوه‌ها و صلح‌آمیزترین روش‌های دفاع یک دولت و ملت در مقابل دشمنان خود؛ از جمله مهم‌ترین عوامل اقتدار و توفیق دولت‌ها در حفظ و گسترش امنیت ملی و زمینه‌ساز توسعه متوازن و پایدار و عامل دستیابی به رفاه و توسعه همه‌جانبه است. این امر به خصوص در دورانی که دولت‌های استکباری مستمراً در حال فتنه و دسیسه علیه جمهوری اسلامی ایران به لحاظ قرار گرفتن در موقعیت ژئوپولیتیکی بسیار حساس و داشتن نظام منحصر به فرد مردم‌سالاری دینی و به طبع آن وجود دشمن می‌باشد، از اهمیت مضاعفی برخوردار است. پدافند غیرعامل مجموعه اقداماتی است که موجب افزایش بازدارندگی، کاهش آسیب‌پذیری، تداوم فعالیت‌های ضروری، ارتقای پایداری ملی و تسهیل مدیریت بحران در مقابله با تهدیدات و اقدامات نظامی دشمن می‌گردد. اندیشه و تأمل در این تعریف نشان‌دهنده ارتباط ناگسستنی بین الزامات پدافند غیرعامل و امنیت ملی و داخلی کشور است. به عبارت بهتر، هرگونه پیشرفت و توفیق در اجرای الزامات پدافند غیرعامل به معنای استحکام مبانی اقتدار حاکمیتی و امنیت ملی است. کشور عزیزمان ایران اسلامی به عنوان مهم‌ترین کشور اثرگذار در منطقه پرالتهاب غرب آسیا که از یک سو دارای تأثیر بالا در عرصه بین‌الملل بوده و از سوی دیگر آرمانگرایی و پی‌ریزی جامعه اسلامی را دنبال می‌نماید، نیازمند برنامه‌ریزی منسجم، گسترده و مطلوب در حوزه پدافند غیرعامل می‌باشد. نگاه بلند و عمیق رهبر عظیم‌الشأن انقلاب اسلامی و فرمایشات معظم‌له مبنی بر اینکه «پدافند غیرعامل مثل مصونیت‌سازی بدن انسان است، از درون ما را مصون می‌کند. پدافند غیرعامل یک اصل خواهد بود، برای همیشه نه برای یک مقطع خاص» ؛ حاکی از نقش، اهمیت و جایگاه این مقوله در مصون‌سازی و فراهم نمودن بسترهای امن توسعه پایدار است. با توجه به فرا رسیدن هفته پدافند غیرعامل این نیاز وجود دارد که با تبیین ابعاد مختلف این راهبرد اساسی، اهمیت فرهنگ‌سازی و نهادینه شدن پدافند غیرعامل در جامعه مورد تأکید بیشتری واقع شود و برای توفیق در آن سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی منسجم تمهید گردد.

در پایان با گرامیداشت روز و هفته پدافند غیرعامل لازم می‌دانم، ضمن تکریم و ارج نهادن به همه تلاش‌ها و اقدامات صورت گرفته از سوی نهادهای مرتبط با موضوع از جمله: سازمان پدافند غیرعامل کشور، از تلاشگران این عرصه، خصوصاً همکاران حوزه‌ی سلامت کشور تشکر و قدردانی نمایم و توفیق همگان را در سایه توجهات حضرت ولی‌عصر(عج) و تحت هدایت‌های حکیمانه رهبر فرزانه انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای «مدظله‌العالی» از خداوند متعال مسئلت دارم.

دکتر اکبرشیخ رابری رئیس اورژانس ۱۱۵دانشگاه علوم پزشکی بم

نوسازی۲دستگاه آمبولانس، وتحویل به اورژانس۱۱۵بم

جهاد خدمت دراورژانس ۱۱۵بم تمامی ندارد

با نوسازی۲دستگاه آمبولانس، وتحویل به اورژانس۱۱۵بم ،ناوگان فوریت‌های پزشکی بم  نوسازی شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث وفوریتهای پزشکی بم ،اورژانس  ۱۱۵ یکی از پرکارترین واحدهای نظام سلامت که درقالب۱۹پایگاه  به صورت شبانه روزی و رایگان به مردم شرق استان خدمت رسانی می‌کنند.

باتحویل این آمبولانس‌هاناوگان اورژانس ۱۱۵ شهرستان بم  نوسازی شد.این آمبولانس‌ها از نوع بنز و آخرین مدل مورد استفاده در کشور‌های اروپایی است.