اخبار دانشگاه علوم پزشکی بم

بازدید کارشناسان حوزه اجتماعی از مراکز خیریه فهرج

کارشناسان حوزه اجتماعی از خیریه های درمانی فعال در سطح شهرستان فهرج بازدید نمودند.

جلسه هماهنگی در راستای تاسیس خیریه پشتیبان بیمارستان پاستور بم

صبح امروز جلسه هماهنگی در خصوص تاسیس موسسه خیریه پشتیبان بیمارستان پاستور بم با حضور متقاضی محترم برگزار شد.

جلسه مدیر حوزه اجتماعی با خیرین شهرستان بم با همکاری مدیر محترم پرستاری

جلسه ی مدیره حوزه اجتماعی با خیرین محترم شهرستان بم با هماهنگی و همکاری مدیر محترم اداره پرستاری در خصوص نیاز های عمرانی و تجهیزاتی دانشگاه برگزار شد

ادامه خبر
تامین هزینه درمان بیمار بی بضاعت توسط خیرین کشوری حوزه اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی

معرفی بیمار بی بضاعت به خیرین کشوری و تامین هزینه درمان بیمار به مبلغ یکصدو هفتاد میلیون ریال توسط حوزه اجتماعی انجام شد.

کارگاه قوانین و مفاهیم وقف و تاثیرات آن بر سلامت روح و روان

کارگاه قوانین و مفاهیم وقف و تاثیرات آن بر سلامت روح و روان در دانشگاه علوم پزشکی بم برگزار شد.

ادامه خبر
پرداخت کمک هزینه 80ملیون ریالی خرید وسایل منزل به خانواده بی بضاعت از منطقه سید طاهرالدین

حوزه مشارکت های مردمی به خانواده ایی که در اثر آتش سوزی منزل کلیه وسایله خانه خود را از دست داد ؛کمک هزینه 80 میلیون ریالی پرداخت کرد.