1. بازرسی و کنترل مستمر واحدهای تولیدی
2. اجرای بازرسی و کنترل واحدهای عرضه کننده آرایشی و بهداشتی ، خوراکی آشامیدنی در راستای کاهش سهم قاچاق
3. کنترل مستمر انبارها و سردخانه های نگهداری مواد غذایی
4. تشکیل کمیسیون داخلی جهت بررسی نواقص احتمالی پرونده ها جهت صدور پروانه و ارجاع به کمیسیون کرمان
5. آموزش مدیران و مسئولین فنی واحدهای تولیدی
6. آموزش کارشناسان معاونت غذا و دارو
7. کاهش مصرف نمک ، اسیدهای چرب ترانس ، قندهای ساده در صنایع موادغذایی
8. پایش محصولات سطح عرضه( PMS ) و بررسی نتایج و ارسال آنها به سازمان
9. اجرای برنامه PRPS و الزام واحدهای تولیدی به ارتقا سطح بهداشتی
10. آموزش گروه های هدف و دانش آموزان در راستای مصرف غذای سالم
11. ساماندهی بوفه مدارس از نظر توزیع غذای سالم و بهداشتی
12. ساماندهی عطاریها
پاسخ دهی به استعلامات ارسالی از سایر ادارات