1. تأمین نیروی انسانی آموزش دیده جهت کار در آزمایشگاه
2. تهیه و تآمین ملزومات مصرفی مورد نیاز جهت شروع کار آزمایشگاه
3. تهیه تجهیزات ازمایشگاهی باقیمانده مورد نیاز آزمایشگاه
4. مشاوره و آموزش مسئولین فنی و نیروهای آزمایشگاهی مشغول به کار در واحدهای تولیدی
5. نظارت بر عملکرد آزمایشگاه های کنترل کیفیت واحد های تولیدی با انجام بازرسی های مستمر
6. کنترل کیفیت محصولات غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی در سطح تولید و عرضه ارسالي از اداره نظارت ، مراکز و شبکه هاي بهداشتي و درماني استان ، گمرک ، اداره مبارزه با مفاسد اجتماعي ، شاکيان خصوصي و ....
7. بررسی صلاحیت آزمایشگاههای مواد غذایی و بهداشتی همکار و واحدهای تولیدی
8. کالیبراسیون لوازم آزمایشگاهی جهت بالا بردن میزان دقت در آزمون و اطمینان از صحت نتایج آزمون
9. مشارکت در انجام آزمون های کنترلی PMS
10. انجام چک لیست های پایش و ارزیابی آزمایشگاه ها (PRPS)
11. الزام واحدهای تولیدی جهت ارتقا و بهبود عملکرد آزمایشگاه
12. گرد آوری منابع و مراجع مرتبط با روش آزمون
13. تدوین sop ها و دستورالعملهای کاری آزمایشگاه
14. همکاری در انجام پروژه های تحقیقاتی با مراکز دانشگاه