اخبار دانشگاه علوم پزشکی بم

راه اندازی اتاق پزشک و ارائه خدمات پزشکی د رمدیریت آموزش پرورش به فرهنگیان محترم

اتاق پزشک در مدیریت آموزش پرورش با همکاری حوزه اجتماعی صبح چهارشنبه مورخ 98/2/25 افتتاح شد.

ارائه خدمات بهداشتی درمانی به مناسبت هفته سلامت به مددجویان زندان

خدمات بهداشتی درمانی توسط اداره خیرین دانشگاه علوم پزشکی به مددجویان زندان در حال انجام می باشد.

ادامه خبر
آموزش سلامت همگانی و توسعه سلامت اجتماعی توسط واحد آموزش سلامت دانشگاه علوم پزشکی به مددجویان زندان

آموزش  به مددجویان زندان توسط رئیس گروه آموزش سلامت دانشگاه علوم پزشکی در سومین روز از هفته سلامت  انجام شد.

نصب بنر به مناسبت هفته سلامت توسط واحد آموزش وارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی

واحد آموزش و ارتقاء سلامت حوزه اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی به مناسبت هفته سلامت بنر های اموزشی در دانشگاه علوم پزشکی و ورودی درب دانشگاه نصب کرد.

اولین هم اندیشی آموزش و توانمند سازی کادر پرستاری شرق استان

اولین هم اندیشی آموزش و توانمند سازی کادر پرستاری در مورخ 98/1/31با حضور سوپروایزرین بیمارستان ها ، رابطین مراکز درمانی و کارشناسان اداره پرستاری انجام شد.

ادامه خبر
نشست مشترک حوزه اجتماعی با اداره امور زندان شهرستان بم در بررسی مشکلات بهداشت و درمان مددجویان زندان

نشست مدیر حوزه اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی با رئیس اداره امور زندان شهرستان بم،رئیس اداره بازرسی اداره کل زندان های استان کرمان در جهت بررسی مشکلات بهداشتی درمانی مددجویان زندان برگزار شد.