اخبار دانشگاه علوم پزشکی بم

جلسه هماهنگی در خصوص اجرای طرح 15 روزه ویزیت و خدمات رایگان دندانپزشکی در مناطق محروم شهرستانهای شرق استان

سومین نشست کشوری برنامه ها و فعالیت های حوزه سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت

سومین نشست کشوری برنامه ها و فعالیت های حوزه سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه های علوم پزشکی کشور در قالب ویدیوکنفرانس برگزار گردید.

ادامه خبر
بازدید و بررسی وضعیت سرویس های بهداشتی خانوار های بی بضاعت مناطق دور افتاده شهرستان ریگان

مهندس شرفعلی پور مدیر حوزه اجتماعی دانشگاه با حضور در محروم ترین  و دور افتاده ترین روستا های شهرستان ریگان،وضعیت سرویس های بهداشتی خانوار های بی بضاعت این روستا ها (تک فرهاد-آبگرم)را مورد بازدید و بررسی قرار داد.

دریافت مصالح ساختمانی اهدایی توسط مدیر حوزه اجتماعی

هشت تن مصالح ساختمانی اهدایی از طرف موسسه محترم خیریه نفس،توسط مهندس شرفعلی پور مدیر حوزه اجتماعی، دریافت وبه انبار دانشگاه انتقال داده شد.

ادامه خبر
نشست مدیر حوزه اجتماعی با رئیس محترم زندان در خصوص انعکاس نیاز های بهداشتی درمانی زندان شهرستان بم به خیرین سلامت

جلسه هماهنگی در خصوص انعکاس نیاز های بهداشتی درمانی زندان شهرستان بم به خیرین سلامت در کشور در دفتر رئیس  محترم زندان برگزار شد.

اعطاء کمک هزینه250میلیون ریالی درمان بیمار مبتلا به سرطان توسط خیرین سلامت

هزینه 250میلیون ریالی درمان بیمار مبتلا به سرطان با رایزنی کارشناسان حوزه اجتماعی،توسط خیرین سلامت پرداخت شد.