اخبار دانشگاه علوم پزشکی بم

پیام تسلیت معاون آموزشی دانشگاه به مناسبت فرارسیدن هفدهمین سالگشت زلزله پنجم دیماه

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، با فرارسیدن هفدهمین سالگشت حادثه دلخراش زلزله پنجم دیماه بم،  دکترآقاعسکری با صدور پیامی ضمن عرض تسلیت، یاد و خاطره جانباختگان این حادثه را گرامی داشتند.

متن این پیام به شرح ذیل است.

تقدیر ریاست دانشگاه از عوامل اجرایی برنامه های طرح تحول و نوآوری در آموزش

دکتر اویسی در نشست هم اندیشی با اعضای هیأت علمی دانشگاه، از عوامل اجرایی برنامه های طرح تحول و نوآوری در آموزش و همچنین از کارمند نمونه حوزه معاونت آموزشی تقدیر و تجلیل نمود.

پیام تبریک معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بم به مناسبت روز پرستار

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، دکتر آقاعسکری  با ارسال پیامی فرارسیدن سالروز ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار را به تمامی همکاران ارجمند به ویژه پرستاران عزیز، تبریک گفت.

در این پیام آمده است.

برگزاری وبینار آموزشی طرح درس، طراحی و نومهندسی برنامه درسی

وبینار آموزشی طرح درس، طراحی و نومهندسی برنامه درسی به همت مرکز مطالعات، توسعه و آموزش علوم پزشکی و با همکاری واحد توانمندسازی اعضای هیأت علمی با تدریس سرکار خانم دکتر نوحی، دانشیار دانشگاه علوم پزشکی کرمان دکترای آموزش پزشکی و پرستاری روز پنجشنبه بیست و هفتم آذرماه سال جاری از طریق لینک  Vc.mubam.ac.ir/edc و اپلیکیشنadobe connect راس ساعت 11:30 برگزار می گردد.

ادامه خبر
برگزاری مراسم تجلیل از مدیر سابق و معارفه مدیر جدید مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بم

در نشست مسئولین بسته های طرح تحول و نوآوری در آموزش که با حضور معاون آموزشی و روسای دانشکده های دانشگاه علوم پزشکی بم برگزار شد؛ از زحمات و خدمات ارزشمند جناب آقای محمد غضنفرآبادی در مسند مدیر سابق مرکز مطالعات قدردانی و آقای دکتر سعید میرزایی بعنوان مدیر جدید این مرکز معرفی گردید.

ادامه خبر
جایگاه آموزشی دانشگاه های علوم پزشکی بم در نظام رتبه بندی آموزشی( طرح راد 3)

نظام رتبه بندی آموزشی دانشگاه های علوم پزشکی وزارت بهداشت به منظور ارتقای مداوم کیفیت آموزش و رصد ساختارمند نظام آموزش علوم پزشکی در دانشگاه ها  و  همچنین در راستای فراهم سازی فضای رقابتی برای پیشرفت و تحول از سال 91 تحت عنوان طرح "راد" شکل گرفت.