اخبار دانشگاه علوم پزشکی بم

پیام تبریک معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بم به مناسبت ولادت امام علی(ع) و روز پدر

دکتر جهان آراء در پیامی ولادت با سعادت امام علی(ع) و روز پدر را به تمامی مسلمانان جهان، جامعه دانشگاهی و دانشجویی به ویژه تلاشگران و مدافعان سلامت، تبریک گفت.

در این پیام آمده است؛

ادامه خبر
برگزاری کمیته جذب داخلی اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی بم با حضور دکتر جهان آراء

جلسه کمیته جذب داخلی اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی بم، روز دوشنبه چهارم اسفندماه 99 با حضور معاون آموزشی، معاون فرهنگی و دانشجویی، معاون تحقیقات و فن آوری، نماینده نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه و سایر اعضاء در دفتر معاونت آموزشی، برگزار شد.

معرفی لینک دریافت فرم تعهد محضری ویژه دانشجویان بومی پزشکی ورودی 99

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه و به نقل از مدیر اداره آموزش و تحصیلات تکمیلی تمامی دانشجویان بومی پزشکی ورودی سال 99 سهمیه 30 درصدی عدالت آموزشی ، ضرورت دارد؛نسبت به دریافت و تکمیل فرم تعهد محضری اقدام نمایند.

ادامه خبر
ميلاد نهمين اختر تابناك امامت و ولايت جواد الائمه (ع) بر دانشگاهيان عزيز گرامي باد

روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بم

اعلام شماره حساب اختصاصی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بم

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه، تمامی دانشجویان شهریه پرداز می توانند شهریه ی خود را از طریق شماره شبا و شناسه واریزی اعلام شده در ذیل این اطلاعیه، نزد بانک ملی مرکزی، پرداخت نمایند.

بنا بر این گزارش شماره شبا و شناسه واریز به شرح ذیل اعلام  می گرد.

برگزاری وبینار آموزشی تفسیر نوار قلب

وبینار آموزشی تفسیر نوار قلب با حضور متخصص قلب و عروق در دانشگاه علوم پزشکی بم برگزار شد.