اخبار دانشگاه علوم پزشکی بم

۵۰ جفت کفش بین کودکان نیازمند توزیع شد

به مناسبت عید سعید فطر و به همت کانون خیریه باران اداره تعالی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بم، ۵۰ جفت کفش بین کودکان خانواده‌های نیازمند توزیع شد.

وبینار "حضور حد اکثری و نقش افرینی دانشجویان در انتخابات 1400" برگزار شد

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بم از برگزاری وبینار سیاسی- فرهنگی "حضور حد اکثری و نقش آفرینی دانشجویان در انتخابات ۱۴۰۰" ویژه دانشجویان دانشگاه خبر داد.

بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم از روند بازسازی و نوسازی خوابگاه‌ دانشجویی

هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی بم از آخرین وضعیت روند توسعه پروژه بازسازی و نوسازی خوابگاه‌ دانشجویی پسرانه این دانشگاه بازدید کردند.

مسابقه کتاب‌خوانی با موضوع "کتاب ثانیه های انس" برگزار می‌شود

مسابقه کتاب‌خوانی با موضوع "کتاب ثانیه های انس" به همت ستاد اقامه نماز دانشگاه علوم پزشکی بم ویژه فرزندان کارکنان دانشگاه در دوره متوسطه (اول و دوم) برگزار می‌شود.

مسابقه دکلمه خوانی با موضوع نماز برگزار می‌شود

مسابقه دکلمه‌خوانی با موضوع نماز به همت ستاد اقامه نماز دانشگاه علوم پزشکی بم ویژه فرزندان دبستانی کارکنان دانشگاه برگزار می‌شود.

ادامه خبر
اطلاعیه کمیته اجرایی انتخابات شورای صنفی/ معرفی داوطلبین عضویت در شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی بم

کمیته اجرایی انتخابات شورای صنفی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بم اطلاعیه را در خصوص معرفی داوطلبین شرکت در انتخابات شورای صنفی در دانشکده ها و خوابگاه ها منتشر کرد.