اخبار دانشگاه علوم پزشکی بم

هفتمین کارگروه کنترل کیفی آب با حضور فرماندار بم در دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد

هفتمین کارگروه کنترل کیفی آب شهرستان در دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.

پیام تبریک  رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم به مناسبت روز جهانی ماما
پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم به مناسبت روز جهانی ماما

دکتر مازیار اویسی رییس دانشگاه علوم پزشکی بم در پیامی روز جهانی ماما را تبریک گفت در متن این پیام آمده است:

ادامه خبر
 گام پنجم طرح «شهید سلیمانی» برای مقابله با بیماری کرونا، واکسیناسیون گروه های پر خطر

واکسیناسیون بیماری کووید19 گروه های پر خطر در منطقه شرق استان کرمان با اولویت سالمندان 80 سال به بالا از 7 اردیبهشت آغاز شده است.

سرپرست مرکز بهداشت بم تعیین شد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بم ، دکتر اویسی طی حکمی  مهندس مجتبی مشکی را به سمت سرپرست  مرکز بهداشت شهرستان بم تعیین کرد. متن حکم بدین شرح است:

بررسی عملکرد یکساله بیمارستان پاستور با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی

عملکرد بیمارستان پاستور در سال1399 با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی مورد بررسی قرار گرفت.

آیین تجلیل از اساتید دانشگاه علوم پزشکی بم با حضور رئیس دانشگاه

به مناسبت فرا رسیدن مقام معلم، آیین تجلیل از اساتید دانشگاه علوم پزشکی بم با حضور رئیس دانشگاه برگزار شد.