اخبار دانشگاه علوم پزشکی بم

پس از سالها توقف، عملیات ساختمانی و تاسیساتی پروژه کلینیک ویژه بم از سر گرفته شد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم در بازدید میدانی از پروژه های عمرانی، از روند پیشرفت فیزیکی پروژه کلینیک ویژه بم خبر داد.

نشست فرماندار ریگان با رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم

نشست فرماندار ریگان با رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم در خصوص آخرین وضعیت پروژه های عمرانی دانشگاه در شهرستان ریگان برگزار شد.

برگزاری تست آمادگی جسمانی ویژه رشته های شغلی کاردان و کارشناس فوریت های پزشکی

تست آمادگی جسمانی وِیژه رشته های شغلی کاردان و کارشناس فوریت های پزشکی روز دوشنبه 23 فروردین ماه برگزار می گردد.

برگزاری جلسه ستاد کرونا شهرستان بم

جلسه ستاد کرونا شهرستان به ریاست فرماندار و با حضور امام جمعه بم، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و سایر روسای ادارات شهرستان برگزار شد.

جلسه ستاد دانشگاهی مدیریت مقابله با کرونا ویروس در دانشگاه علوم پزشکی بم

جلسه ستاد دانشگاهی مدیریت مقابله با ویروس کووید19 با حضور رئیس  دانشگاه علوم پزشکی بم برگزار شد.

اطلاعیه پذیرفته شدگان آزمون رشته شغلی کمک پرستار و بهیار

پذیرفته شدگان آزمون رشته شغلی  کمک پرستار و بهیار در روزهای اعلام شده هر رشته شغلی نسبت به تحویل مدارک اقدام نمایند.