اخبار دانشگاه علوم پزشکی بم

ویژه برنامه زنگ انقلاب در دانشگاه علوم پزشکی بم برگزار شد

به مناسبت فرا رسیدن چهل‌ودومین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، به همت اداره تعالی فرهنگی معاونت فرهنگی و دانشجویی "ویژه برنامه زنگ انقلاب" در فضای باز محوطه پردیس دانشگاه علوم پزشکی بم برگزار شد.

ویژه برنامه زنگ انقلاب در دانشگاه علوم پزشکی بم برگزار می‌شود

به مناسبت چهل و دومین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، به همت اداره تعالی فرهنگی معاونت فرهنگی و دانشجویی ویژه برنامه زنگ انقلاب در محوطه باز پردیس دانشگاه علوم پزشکی بم برگزار می‌شود.

گزارش تصویری/ تقدیر از بانوان شاغل پردیس دانشگاه علوم پزشکی بم

به مناسبت هفته بزرگداشت مقام زن و روز  مادر از بانوان شاغل پردیس دانشگاه علوم پزشکی بم، تقدیر شد.

جشنواره تولید آثار رسانه ای برگزار می‌شود

اداره تعالی فرهنگی معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بم، جشنواره تولید آثار رسانه ای (شامل کلیپ اینفوگرافیک موشن گرافی و...) با محور دستاورد های چهل و دو ساله انقلاب اسلامی، برگزار می‌کند

گزارش تصویری/ آذین‌بندی پردیس دانشگاه علوم پزشکی بم در ایام الله دهه فجر

محوطه پردیس دانشگاه علوم پزشکی بم با نصب پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران، آذین‌بندی شد.

وبینار کشوری نشریات، با موضوع "اخبار جعلی" برگزار می‌شود

کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه علوم پزشکی بم، کارگاه آموزشی نشریات با موضوع "اخبار جعلی" در قالب فضای مجازی، ویژه دانشجویان علوم پزشکی سراسر کشور برگزار می‌کند.