اخبار دانشگاه علوم پزشکی بم

برگزاری وبینار آموزشی احیاء قلبی ریوی در دانشگاه علوم پزشکی بم

برگزاری وبینار آموزشی احیاء قلبی ریوی توسط واحد آموززش مداوم برگزار شد.

برگزاری وبینار آموزشی بیماری های تنفسی نوزادان در دانشگاه علوم پزشکی بم

وبینار آموزشی بیماری های تنفسی نوزادان  و تجویز سورفلکتانت توسط فوق تخصص نوزادان برگزار شد.

برگزاری مراسم یادبود درگذشت عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی بم

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه، به همت معاونت آموزشی و دفتر نهاد رهبری(مدظله العالی) با حضور ریاست محترم دانشگاه و جمعی از معاونین، اساتید و کارکنان، مراسم یادبودی به مناسبت درگذشت زنده یاد مرحوم دکترنجاتی، استاد ویروس شناسی و عضو هیأت علمی این دانشگاه با رعایت دستورالعمل های بهداشتی در محل پردیس شماره یک دانشگاه علوم پزشکی بم،  برگزار شد.

پیام تسلیت معاون آموزشی دانشگاه به مناسبت درگذشت دکتر مهراب نجاتی

دکتر آقاعسکری در پیامی درگذشت دکتر مهراب نجاتی عضو هیأت علمی دانشکده پزشکی را به خانواده معزز ایشان، جامعه دانشگاهی و دانشجویی، تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ متن پیام به شرح زیر است:

بیانیه روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه به مناسبت سالروز حماسه 9 دیماه 88

روابط عمومی معاونت آموزشی با صدور بیانیه ای سالروز حماسه 9 دیماه ، روز بصیرت و میثاق امت با ولایت را گرامی داشت.

متن این بیانیه به شرح ذیل است

اجرای نخستین تولید محتوای الکترونیکی در مرکز آموزش مجازی دانشگاه علوم پزشکی بم

نخستین محتوای الکترونیکی با تدریس دکتر طولابی بصورت آفلاین در مرکز آموزش مجازی دانشگاه، تولید شد.