اخبار دانشگاه علوم پزشکی بم

جلسه همکاری و هم اندیشی جهت رفع مشکلات منطقه حافظ آباد

جلسه هماهنگی و همکاری در جهت رفع مشکلات منطقه حافظ آباد،توسط اهالی آن منطقه با دعوت از مدیر مشارکت های مردمی در مدرسه شهدای دانش آموز  برگزار شد.

جلسه همکاری و هم اندیشی جهت رفع مشکلات منطقه حافظ آباد

ادامه خبر
تجلیل رئیس اداره پرستاری از کادر پرستاری درمانگاه تامین اجتماعی به مناسبت روز تامین اجتماعی

رئیس اداره پرستاری با اهداء شاخه گل و لوح تقدیر از کادر پرستاری درمانگاه تامین اجتماعی به مناسبت روز تامین اجتماعی  تقدیر کرد.

ادامه خبر
حضور پرسنل پرستاری ،اجتماعی،نماینده سمن ها و موسسات خیریه کارگاه آموزشی فشار خون بالا در تالار اجتماعات پاستور

در راستای هماهنگی های لازم جهت برگزاری هر چه بهتر طرح بسیج ملی فشار خون ،پرسنل اداره پرستاری ،اجتماعی،نماینده سمن ها و موسسات خیریه در کارگاه آموزشی فشار خون بالا حضور پیدا کردند.

ادامه خبر
ارائه ی خدمات پزشکی و غربالگری فشار خون به فرهنگیان محترم بازنشسته در مدیریت آموزش پرورش توسط حوزه اجتماعی

خدمات پزشکی و غربالگری فشار خون به فرهتگیان بازنشسته در مدیریت آموزش و پرورش توسط حوزه اجتماعی صبح امروز ارائه داده شد.

ادامه خبر
جلسه همکاری و هماهنگی حوزه اجتماعی در راستای اجرای طرح"بسیج ملی کنترل فشار خون بالا"

نشست حوزه اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی در راستای اجرای طرح"بسیج ملی کنترل فشار خون بالا" با مسئولین مربوطه برگزار شد.