اخبار دانشگاه علوم پزشکی بم

اهداء شاخه گل به پرستاران بیمارستان پاستور به مناسبت ولادت حضرت زینب(س)

به مناسبت ولادت حضرت زینب(س) و روز پرستار؛  امام جمعه، فرمانده نیروی انتظامی ، مدیر حوزه مشارکت های دانشگاه علوم پزشکی  و رئیس و مدیر بیمارستان پاستور با اهداء شاخه گل از پرستاران تقدیر کردند.

نشست مشترک حوزه اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی با فرماندار محترم شهرستان بم

نشست مشترک حوزه اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی با فرماندار محترم شهرستان بم در رابطه با مشکلات و عملکرد این حوزه در محل فرمانداری مورخ 1397/10/12 در ساعت 12 برگزار شد.

مراسم پانزدهمین سالگرد زلزله بم در هتل لاله تهران

مراسم پانزدهمین سالگرد زلزله بم در هتل لاله تهران مورخ 97/10/6 به میزبانی بمی های مقیم تهران از ساعت 17 الی 22 برگزار شد.

طرح غربالگری قند خون و فشار خون به مناسبت سالگرد زلزله بم در بهشت زهرا

طرح غربالگری قند خون و فشار خون به مناسبت پانزدهمین سالگرد زلزله در بهشت زهرا بم  توسط حوزه مشارکت های اجنماعی و همکاری اداره پرستاری دانشگاه علوم پزشکی بم برگزار شد.

مراسم قرائت قرآن و فاتحه به مناسبت سالگرد جانباختگان زلزله

مراسم قرائت قرآن و فاتحه به مناسبت پانزدهمین سالگرد جانباختگان زلزله 5 دیماه 1382 بم در نمازخانه دانشگاه علوم پزشکی توسط حوزه مشارکت های اجتماعی و روابط عمومی دانشگاه برگزار شد.

تقدیر حوزه اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی بم از خیرین دندان پزشک

حوزه اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی بم از رییس انجمن  دندان پزشکان ایران و خیرین دندان پزشک تقدیر کرد.